مدير دفتر فن آوري هاي نوين از نصب ماژول ديسپاچينگ بر روي سامانه سپاد خبر داد و گفت : اطلاعات فيدرهاي 20 كيلوولت به صورت خودكارد هر 5 دقيقه يك مرتبه مورد پردازش و بررسي قرار مي گيرد .
مهندس وحيد متقي مدير دفتر فن آوري هاي نوين گفت : براي اولين بار در ايران با نصب اين ماژول پردازش اطلاعات بر روي ديتاي فيدرهاي 20 كيلوولت صورت مي گيرد كه با كاهش ،افزايش ،قطع ولتاژ ، خطاي آن بر روي سيستم سپاد مشخص مي شود و بارفيدرهاي فشار متوسط به صورت آن لاين قرائت و تحليل مي شود.
وي در ادامه افزود : ماژول ديسپاچينگ بر روي بستر GIS فعال شده است كه به صورت هوشمند مسير فيدرها را مورد تحليل و پردازش قرار مي دهد .
وي به مزاياي اين پروژه اشاره كرد وگفت:با اين فن آوري به طورهوشمند بدون اينكه اپراتور پست 63 كيلوولت و يا مردم اعلام قطعي نمايند يا دچار ضعف برق شوند اطلاعات مكان و مشكل موجود به واحد عمليات ارائه مي شود ودر كوتاهترين زمان ممكن قطعي ها برطرف مي شود .
متقي به اهميت پايش ولتاژ اشاره كرد و گفت :تحويل ولتاژ استاندارد و پايدار در تمام روزهاي سال از مهمترين رسالت هاي شركت هاي توزيع مي باشد و نياز است كه از روش هاي جديد و نوين نسبت به پايش ولتاژ شبكه اقدام نماييم كه در اين راستا سامانه پردازش اطلاعات ديناميك شبكه (سپاد) به تجميع ديتا بين سامانه هاي بيلينگ ،GIS ، اطلاعات كنتورهاي فهام ، بازار برق و اطلاعات ofline ارسالي از دستگاه تست ديماندي وغيرديماندي مي پردازد و در حال حاضر نزديك به 8 هزار نقطه آن لاين رصد مي شود و حدود 100 هزار نقطه به صورت آف لاين ولتاژ مشتركين را را به صورت لحظه به لحظه پردازش مي كند .